Valinnan tulokset

Yhteishaun opiskelijavalintojen tulokset julkistetaan viimeistään 24.11.2017. Kaikki hakijat saavat tiedon opiskelijavalintojen tuloksesta. Hakija näkee tulokset myös kirjautumalla Opintopolku-palveluun.

Hakijalle tarjotaan yhteishaussa vain yhtä opiskelupaikkaa eli hänen hakulomakkeella ylimmäksi sijoittamaansa, johon valinnan tulos riittää.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Opiskelupaikan vastaanotto ja lukuvuosi-ilmoittautuminen tehdään Opintopolussa. Opiskelupaikka tulee vastaanottaa ja lukuvuosi-ilmoittautuminen Diakiin tehdä 8.12.2017 klo 15.00 mennessä. Jos hakija ei pysty ottamaan opiskelupaikkaa vastaan ja tekemään lukuvuosi-ilmoittautumista Opintopolussa, hän voi ottaa paikan vastaan ja ilmoittautua lukuvuodelle myös lomakkeella, joka toimitetaan korkeakouluun määräaikaan mennessä.

Varasijapaikat

Varasijalta Diakiin hyväksytyksi tulleella hakijalla on hyväksymispäivästä lukien kaksi viikkoa aikaa ottaa opiskelupaikka vastaan ja tehdä lukuvuosi-ilmoittautuminen. Varasijoilta hyväksyminen päättyy syksyn yhteishaussa 18.12.2017 klo 15.00, minkä jälkeen ei ole enää mahdollista tulla hyväksytyksi varasijalta. Jos koulutuksen aloituspaikat tulevat täyteen ennen 18.12.2017, myös varasijatäyttö päättyy kyseisen koulutuksen kohdalta aiemmin.

Diak tarkistaa alkuperäiset todistukset kaikilta opiskelijaksi valituilta. Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes alkuperäiset todistukset on tarkistettu ja niitä on verrattu hakijan antamiin tietoihin.